Search
Close this search box.

Notícies

Som +400!

Hem assolit la certificació e2cat en excel·lència educativa amb una puntuació +400!

El model e2cat està basat en el model d’excel·lència empresarial EFQM, adaptat al sistema educatiu. Per tal d’assolir la certificació cal fer una autoavaluació per tal de detectar quins són els punts forts i quines són les àrees de millora del centre, redactar una memòria i, finalment, passar una avaluació externa per part de Qualicat per contrastar l’anàlisi feta. El resultat de l’avaluació externa es tradueix en una puntuació que determina el nivell d’excel·lència, que pot ser +300, +400 o +500 punts.

Tant l’autoavaluació com la redacció de la memòria es fa seguint el model e2cat que està estructurat en diversos eixos, de manera que s’analitza tota l’organització, des de la seva estratègia, els seus recursos (tant humans com materials i econòmics), la seva relació amb l’entorn i, com a eix central, l’ensenyament-aprenentatge.

Actualment hi ha al voltant de 10 centres en tot Catalunya amb la certificació e2cat +400 i només 2 amb e2cat +500.

Aquest és un reconeixement a la tasca educativa que fem entre tota la comunitat educativa. Volem agrair a tot el claustre de professors/es, el personal d’administració i serveis, les famílies, alumnat, empreses i organitzacions amb les que col·laborem, per la seva dedicació i implicació. Junts sumem!
#SomCalamot #Sommés400 #excellènciaeducativa #e2cat #Qualicat #efqm @pqimc #milloracontinua