Search
Close this search box.

Escola-Empresa

FP DUAL

A l’Institut El Calamot oferim formació Dual a tots els Cicles Formatius de grau mitjà i superior. L’alumnat que fa formació Dual realitza una estada a l’empresa d’unes 1.000 hores (1 any aproximadament) que compagina amb la formació acadèmica a l’institut. Comptem amb més de 60 empreses col·laboradores.

Fes que la teva empresa en formi part! Tots hi guanyem.

Formació en Centres de Treball

La formació en centres de treball (FCT) permet a l’alumnat fer pràctiques no laborals en centres de treball mitjançant un conveni de col·laboració que subscriuen el centre docent, l’empresa i l’alumnat.

Aquest servei s’adreça a les empreses que necessitin disposar de futur personal qualificat, a les que fomenten la capacitació dels seus futurs treballadors i a les que promouen la col·laboració entre els centres i els sectors productius.

Algunes de les empreses col·laboradores

Borsa de treball

La borsa de treball és el lloc on l’alumnat, ex alumnat i les empreses relacionades amb els nostres sectors educatius, tenen un punt de trobada per satisfer les seves necessitats productives i/o professionals.

est-eso

Formació a demanda

Els centres d’FP oferim la possibilitat d’organitzar cursos per a les empreses que ho sol·liciten, relacionats amb les famílies professionals dels cicles formatius que impartim.

Un cop analitzats els requisits particulars de les necessitats propostes per l’empresa, desenvolupem un curs adaptat específicament als seus objectius.

Disposem d’una línia de materials teòrics i pràctics adaptables a les necessitats de les empreses.

La formació es pot realitzar a l’institut i/o l’empresa si aquesta reuneix l’espai i materials per desenvolupar la formació.

Catàleg de Serveis

Per a més informació, descarrega’t el catàleg de serveis

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA'NS A: