Search
Close this search box.

Notícies

Obres de millora de les condicions de renovació de l’aire interior dels espais de l’Institut El Calamot

Al mes de juliol es van iniciar les obres de millora de les condicions de renovació de l’aire interior dels espais de l’Institut El Calamot.

Es preveu que tinguin una durada de 6 mesos.

Aquestes obres estan incloses al Pla Director d’infraestructures Educatives, que conté la planificació de les actuacions de construcció de nous centres i ampliacions però també les obres de rehabilitació, adequació i millora. Concretament les obres d’aquest centre persegueixen millorar l’eficiència energètica i augmentar la confortabilitat de les instal·lacions.

Aquestes obres són finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER), concretament dins del recurs REACT–UE, com a part de de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19, i en compliment de l’objectiu específic donar resposta a les necessitats d’escolarització dels ensenyaments obligatoris o universals en el marc del dret a l’educació.

Podeu trobar més informació sobre la programació de totes les obres en infraestructures escolars finançades amb Fons REACT-UE en aquest enllaç.