Search
Close this search box.

Notícies

Noah Granados, guanyador de la XI Olimpíada Filosòfica d’Espanya

El passat 19 i 20 d’abril es va celebrar a Bilbao la XI Olimpíada Filosòfica d’Espanya on el nostre alumne Noah Granados de 1r de Batxillerat va guanyar el premi al millor curtmetratge filosòfic.

L’Olimpíada és un concurs de filosofia que se celebra cada any primer a Catalunya i després a Espanya. Diversos participants de diferents instituts de l’ESO i Batxillerat es presenten en diverses modalitats: dissertació filosòfica, dilema moral, curtmetratge, fotografia i còmic.

L’Institut El Calamot va presentar en la final catalana el passat 2 de març a Noah Granados de 1r de Batxillerat i Xènia Solé de 4r d’ESO que van participar en la modalitat de curtmetratge i fotografia respectivament, quedant finalistes!

Des de l’institut volem felicitar-vos a tots dos! En especial a Noah Granados que va fer doblet guanyant la final catalana i espanyola amb el seu vídeo titulat: “L’oci“; que va poder realitzar gràcies a l’estimable ajuda dels seus companys de classe: Carla Ceballos, Marc Fernández, Pedro Flores, Iker Moreno i Iker Zurera.

Podeu veure les seves obres d’art aquí: