Search
Close this search box.

Projectes

logo-erasmus-plus

Erasmus+ és el programa de la UE per donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa

Mobilitat Alumnat

L’alumnat de l’Institut El Calamot té la possibilitat de de formar part de la internacionalització del centre i realitzar estades a l’estranger dins del seu programa formatiu.  

Actualment tenim un acord d’intercanvi amb dos centres europeus de Bèlgica i Dinamarca amb el quals l’alumnat de Batxillerat realitza un intercanvi d’una setmana.
  • KA121 FCT GM 
  • KA131 FCT GS 

L’alumnat de Cicles Formatius (Grau Mitjà i Grau Superior) de l’Institut El Calamot té la possibilitat de realitzar estades de formació a l’estranger. El Calamot gestiona actualment estades per la realització de pràctiques a Malta i a Irlanda. L’alumnat pot optar a rebre una ajuda econòmica que cobreixi part o la totalitat de les despeses de viatge, allotjament i manutenció segons la destinació.

Convocatòria 2023-24 – CF Grau Superior

Resolució provisional d’admesos i exclosos 2023-24 – CF Grau Superior

Resolució provisional d’alumnat candidat a beques Easmus+ 2023-24 – CF Grau Superior

Calamot-36
Calamot-18-cropped

Mobilitat Professorat

El professorat d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i els membres de l’Equip Directiu de l’Institut El Calamot poden optar a un ajut Erasmus+ per a realitzar una mobilitat formativa o d’aprenentatge per observació d’una durada d’entre 5 i 7 dies a un país europeu. 

Projectes i Xarxes

  • E+ KA201 “S.O.S.: Equity”
  • E+ KA229 “Students Become Citizens”  
  • Xarxa NETinVET:
  • L’Institut El Calamot és membre de Netinvet, una xarxa europea per potenciar la mobilitat de l’alumnat de comerç internacional i transport i logística.
  • KA220 LOGIPRO project
Calamot-9

Informació sobre la documentació, sol·licituds i plantilles necessàries relatives a les convocatòries de mobilitat d’alumnat i professorat de les beques Erasmus+.